Elf ‘Corona-overtredingen’ in Nerja de afgelopen week

NERJA – In Nerja zijn de afgelopen week elf mensen bekeurd omdat zij zich niet hielden aan de tijdelijke Corona-maatregelen en zich tóch zonder geldige redenen op straat begaven. Dit meldt de Polícia Local in een overzicht, waaruit blijkt dat het totaal aantal overtredingen van de Corona-maatregelen in Nerja sinds de invoering op 14 maart is opgelopen naar 178.

Ook werd er één persoon gearresteerd, waarmee het aantal arrestaties in Nerja gedurende de crisisperiode is gestegen naar vier. De politie roept de lokale bevolking op om zich ook vanaf zaterdag 2 mei, wanneer er een versoepeling van de maatregelen wordt doorgevoerd, vooral te houden aan de geldende voorschriften en onderling een afstand van minimaal twee meter te houden alsmede fysiek contact te vermijden.

Nerja Corona bekeuringenFoto (c) Ayuntamiento de Nerja

3 gedachten over “Elf ‘Corona-overtredingen’ in Nerja de afgelopen week

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s