Stranden Nerja vanaf 8 juni weer toegankelijk

NERJA – Uit de, dinsdagavond 28 april door de Spaanse regering gelanceerde plannen voor de nabije toekomst rond de Corona-crisis, blijkt dat de stranden rond Nerja vanaf maandag 8 juni weer toegankelijk zijn voor badgasten. Daarbij dient dan wel aan een reeks voorwaarden te worden voldaan, zoals het onderling twee meter afstand houden.

Het plan maakt onderdeel uit van de zogeheten derde fase in de lange reeks aan plannen van aanpak. Daarin wordt ook nadrukkelijk gesteld dat de stranden dan alleen toegankelijk zijn voor de lokale bevolking. Verkeer tussen aangrenzende provincies is pas gepland is ‘fase vier’ . Deze gaat, naar verwachting, veertien dagen later in.

Burriana 20150623

2 gedachten over “Stranden Nerja vanaf 8 juni weer toegankelijk

  1. Wat er over anderhalve week wel of niet mag, dat weet nog niemand. Vooralsnog mag dat absoluut niet en mag u alleen tussen 06.00-10.00 uur of 20.00-23.00 uur wandelen en dat ook niet langer dan één aaneengesloten uur. Plezierritjes met de auto zijn niet toegestaan.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s