Temperaturen rond Nerja lopen deze week omhoog

NERJA – De temperaturen in en rond Nerja lopen komend weekeinde op tot een gemiddelde dagtemperatuur van circa 25 graden Celsius. Dit verwacht de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in haar jongste weersvoorspellingen.

Daarin voorzien de meteorologen nog een relatief kille dinsdag (19 graden Celsius en mogelijk neerslag), vanaf woensdag neemt de zon gestaag de overhand en lopen de temperaturen iedere dag iets verder op.

Tot en met donderdag 30 april is er bij tijd en wijle wél sprake van een vrij krachtige wind. Het komend weekeinde belooft volgens Aemet fraai voorjaarsweer te brengen met temperaturen van circa 25 graden, waarbij de wind het grotendeels laat afweten en de zon zich veelvuldig laat zien.

Weer20200428

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s