Internationaal actieve drugsbende opgerold in Málaga

NERJA – De Spaanse politie heeft in Málaga een internationaal actieve drugsbende opgerold. Daarbij zijn in totaal zestien arrestaties verricht (dertien in Málaga en Madrid en drie in Frankrijk) op verdenking van drugshandel en het witwassen van geld.

Naast 650 kilo aan drugs werd er bij de actie ruim aan half miljoen aan contant geld, een vuurwapen, twee vrachtwagens en een personenauto in beslag genomen. Het politieonderzoek naar de activiteiten van de criminele organisatie loopt al vanaf augustus 2018.

Policia Local Malaga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s