Zeven Corona-gevallen in Nerja

NERJA – Binnen de gemeente Nerja zijn, sinds de uitbraak van het virus, zeven Corona-gevallen geconstateerd. Dit blijkt uit de cijfers die vanochtend (maandag 27 april), op last van de Spaanse regering, per gemeente zijn gepubliceerd. De zeven gevallen in Nerja zijn allemaal mannelijk.

Daarvan is één persoon jonger dan vijftien jaar, vallen er twee in de categorie 45-64 jaar, drie in de categorie 65-84 jaar en is er één ouder dan 84 jaar. Over de status van de gevallen zijn geen verdere mededelingen gedaan.

Frigiliana kent tot dusver vier geconstateerde gevallen, in Torrox en Algarrobo zijn er vijf Corona-patiënten bekend. Vélez-Málaga kent 107 gevallen terwijl er in Málaga sprake is van 1.652 besmettingen.

De lijst van gemeenten aan de Costa del Sol met tussen haakjes het aantal geconstateerde besmettingen:

  • Alameda (1), Alcaucín (1), Alfarnate (1), Algaborro (5), Algatocín (1), Alhaurín de la Torre (92), Alhaurín el Grande (37), Almáchar (3), Almargen (1), Almogía (5), Álora (28), Archidona (16), Ardales (3), Arenas (2), Arriate (10), Benahavís (7), Benalmádena (101), Benamocar (3), El Burgo (1), Campillos (6), Cañete la Real (2), Cártama (36), Casabermeja (5), Casarabonela (1), Casares (1), Coín (23), Colmenar (3), Cortés de la Frontera (1), Cuevas Bajas (16), Cuevas de San Marcos (5), Cuevas del Becerro (4), Estepona (45), Frigiliana (4), Fuengirola (58), Fuentes de Piedra (2), Genalguacil (1), Guaro (6), Humilladero (5), Igualeja (1), Málaga (1.652), Manilva (3), Marbella (222), Mijas (59), Moclinejo (1), Mollina (1), Nerja (7), Periana (2), Pizarra (6), Rincón de la Victoria (113), Riogordo (2), Ronda (97), Sierra de Yeguas (6), Teba (10), Torremolinos (100), Torrox (5), Valle de Abdalajís (7), Vélez Málaga (107), Villanueva de Algaidas (2),Villanueva de la Concepción (5), Villanueva de Tapia (1), Villanueva del Rosario (6), Villanueva del Trabuco (2), Yunquera (7).

AndalusieUitLucht03

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s