Weer aan Costa del Sol blijft wisselvallig

NERJA – Het weerbeeld aan de Costa del Sol blijft de komende dagen een wisselvallig karakter houden. De Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) voorziet vooral in het komende weekeinde vrij veel regenval rond Nerja, ook in dagen daaromheen kan er af en toe een bui vallen.

De temperatuur schommelt de komende dagen rond de 20 graden Celsius. Tot en met het komend weekeinde voorziet Aemet een grotendeels bewolkte lucht boven Nerja en omstreken, waarbij af en toe de zon even doorbreekt. Vooral op donderdag is er volgens de meteorologen een grote kans dat de wind weer fors de kop gaat opsteken.

Weer20200422

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s