Nerja wil lijst aanleggen met bezorgdiensten

NERJA – De gemeente Nerja wil voor de huidige crisisperiode een lijst aanleggen met vermelding van alle bedrijven die een bezorgservice hebben. Met de lijst, die uiteindelijk gepubliceerd wordt op de gemeentelijke website én via de sociale media, wil de gemeente de lokale economie een impuls geven in deze moeilijke periode en voorkomen dat mensen zich toch onnodig op straat gaan begeven ondanks de geldende restricties.

Bedrijven die een vermelding op deze gemeentelijke lijst van bezorgservices willen, kunnen contact opnemen met de gemeente Nerja via het emailadres fjlopez@nerja.es, met daarbij vermelding van de noodzakelijke contactgegevens.

Nerja bezorgdienstenlijst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s