Optreden Lee Townsend via YouTube op woensdagavond

NERJA – De in en rond Nerja vermaarde en populaire Britse zanger en gitarist Lee Towsend treedt woensdagavond 22 april toch op. Townsend verzorgt vanaf 19.00 uur een live-internetoptreden via een stream op YouTube, zodat iedereen ondanks de geldende maatregelen vanwege het Corona-virus van zijn muziek kan genieten.

Dit anderhalf uur durende ‘optreden’ is vanaf 19.00 uur te volgen via de link http://leetownsend.com/liveathome/ . Townsend is een  bekend artiest in de regio rond Nerja en maakt deel uit van meerdere bands terwijl hij daarnaast veel optreedt als solo-artiest.

Nerja Lee Townsend 20200421

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s