Verstopte agenten grijpen drugsdealer in de kraag

NERJA – Agenten van de Guardia Civil hebben, naar nu pas bekend is gemaakt, op donderdag 16 april in Nerja een automobilist aangehouden nadat deze eerder was gevlucht bij het zien van een politiecontrole. Uiteindelijk werd de man toch aangehouden en bleek hij in het bezit te zijn van 3,9 kilogram marihuana, waarop hij werd gearresteerd.

De man vluchtte aanvankelijk via een éénrichtingsweg, tegen het verkeer in, naar de binnenstad van Nerja. Daar zagen agenten van afstand hoe de auto stopte en dat de bestuurder een parkje in rende, om vervolgens weer met hoge snelheid te vluchten. Agenten doorzochten vervolgens het gebied en troffen achter een boom twee dozen aan, waarin bijna vier kilo aan marihuana bleek te zitten. De agenten verstopten zich vervolgens in de omgeving, terwijl de dader na enige tijd weer terugkwam om de drugs op te halen. Daarbij werd hij aangehouden en door de agenten gearresteerd.

Guardia dogs 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s