Werk in de bouwsector beperkt toegestaan gedurende noodtoestand

NERJA – Het Ministerio de Sanidad (ministerie van Volksgezondheid) heeft met een publicatie in de Spaanse Staatscourant getracht duidelijkheid te scheppen in hetgeen er vanaf maandag 13 april is toegestaan in de bouwsector. Daaruit blijkt uit de bouwsector, die op 13 april weer zou beginnen met de werkzaamheden, tòch grotendeels is lamgelegd.

Over hetgeen nu wél of niet is toegestaan was de afgelopen dagen veel onduidelijkheid gerezen. Uit de publicatie van het Ministerio de Sanidad blijkt nu dat de bouw- en renovatiewerkzaamheden in bestaande gebouwen worden opgeschort tot na de beëindiging van de noodtoestand. Ook activiteiten waar mensen veelvuldig met elkaar in contact komen en/of onderling materialen moeten overhandigen zijn uit den boze.

Dringende reparaties aan gebouwen zijn daarentegen wèl toegestaan zo lang de veiligheidsvoorschriften worden nageleefd, hetzelfde geldt voor bewakingstaken.

Nerja welkom 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s