Nieuwe regenperiode voor Nerja en omgeving

NERJA – De regenbuien die op zondag 12 april over Nerja en omgeving trokken, lijken een voorbode te zijn van een aantal dagen met relatief slecht weer aan de Costa del Sol. Dit verwacht het Spaanse weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in haar meest recente voorspellingen.

Maandag lijkt het een dag te worden met een aantal regenbuien, zowel overdag als in de nachtelijke uren. Dinsdag wordt vooralsnog als een droge dag aangeduid in de prognoses, waarna er voor rest van de week vrijwel iedere dag sprake is van regenbuien. De temperaturen hikken daarbij aan tegen de twintig graden Celsius terwijl er de gehele week een zwakke tot matige wind in Nerja en omgeving wordt verwacht.

Weer20200413

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s