Burgemeester waarschuwt voor te veel optimisme

NERJA – Het feit dat ook werknemers in de zogeheten ‘niet-essentiële beroepen’ maandag 13 april weer aan het werk mogen gaan betekent niet dat inwoners van Nerja zich weer vrij over straat mogen begeven. Burgemeester José-Alberto Armijo waarschuwt voor te veel enthousiasme.

“We handhaven voorlopig de regel dat iedereen in zijn/haar huis of binnen de poorten van het huis moet blijven. Slechts voor noodzaken en/of het doen van de noodzakelijke boodschappen is het toegestaan om op straat te komen. Daarvoor gelden dezelfde regels als de afgelopen twee weken het geval was”, stelt Armijo.

“Juist nu er meer verplaatsingen en ontmoetingen zijn toegestaan moeten we alert blijven en extreme veiligheidsmaatregelen nemen. Het bewaren van afstand tot andere personen, veelvuldig ontsmetten door onder meer met grote regelmaat de handen te wassen en het constant desinfecteren van de openbare ruimtes is een absolute noodzaak. Het is zaak om fysiek contact te vermijden en nauwgezet alle voorschriften te volgen, om te voorkomen dat alle maatregelen en ontberingen van de afgelopen weken teniet worden gedaan”, vervolgt Armijo in zijn boodschap aan de inwoners van Nerja.

Nerja Corona Waarschuwing ArmijoFoto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s