Wisselvallig weertype houdt aan

NERJA – Het ziet er niet naar uit dat er de komende dagen verandering komt in de periode van wisselvallig weer, waarin Nerja zich sinds ruim een week bevindt. Ook voor de komende week verwacht de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) veel bewolking boven de Andalusische kustplaats waaruit regelmatig regenbuien vallen.

De temperaturen blijven ook relatief laag met een gemiddelde dagtemperatuur van rond de 17 graden Celsius. Na maandag speelt ook de wind weer op. Vooral dinsdag 31 maart wordt door de meteorologen vooralsnog als een regendag  voorzien, pas aan het einde van de week zijn er volgens Aemet wat opklaringen te verwachten.

Weer20200328

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s