Vlaggen op gemeentehuis halfstok

NERJA – De vlaggen op het gemeentehuis en alle gemeentelijke gebouwen van Nerja hangen met ingang van vrijdag 26 maart halfstok als uiting van rouw over alle slachtoffers van het Covid-19 virus over de gehele wereld.

Burgemeester José Alberto Armijo gaf in een verklaring aan dat Nerja zich met dit gebaar aansluit bij een initiatief van de Diputación de Málaga en dat de gemeente Nerja hiermee zowel respect voor als solidariteit met de families van de slachtoffers betuigt.

Tevens benadrukte Armijo dat de bevolking van Nerja de discipline, om zich aan de huidige regelgeving te houden, moet blijven opbrengen zolang de situatie daarom vraagt. ,,Het is  noodzakelijk voor iedereen om thuis te blijven en de geldende regels te volgen, zodat deze verschrikkelijke situatie zo snel mogelijk eindigt”, gaf de burgemeester aan in zijn verklaring.

Nerja Vlaggen halfstokFoto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s