Stichtingen werken samen met gemeente Nerja in voedselvoorziening

NERJA – De stichting Cáritas, de Asociación Nerja Solidaria én de Sociale Dienst van de gemeente Nerja hebben zaterdagochtend besloten dat de voedselvoorziening voor behoeftigen gedurende de crisistijd gecentraliseerd verloopt via de gemeente. Daarmee willen de initiatiefnemers voorkomen dat mensen zich naar verschillende distributiepunten in de stad begeven en daarmee onnodig verkeer genereren.

Als centraal distributiepunt is daarbij gekozen voor het gebouw van de Sociale Dienst, waar (na aanvraag en goedkeuring via het telefoonnummer 617 428 417, bereikbaar tussen 10.30 en 12.30 uur op werkdagen) voedselpakketten van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 11.00 uur afgehaald kunnen worden. Ook zijn er bezorgdiensten in het leven geroepen om in noodgevallen pakketten aan huis te bezorgen.

Nerja Armijo Sociale Diensten

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s