Twee personen per auto weer toegestaan

NERJA – De noodmaatregel om slechts één persoon per auto toe te staan gedurende de crisisperiode is aangepast. De Spaanse regering heeft bekend gemaakt dat het momenteel is toegestaan om met twee personen in één auto te rijden, mits deze zitplaatsen zich bevinden op verschillende rijen.

Een auto met bestuurder mag dus één passagier vervoeren, maar deze moet dan achterin en schuin achter de bestuurder plaatsnemen. De noodmaatregel dat het gebruik van een auto en het verlaten van de woning alleen is toegestaan voor vervoer naar supermarkten, doktersbezoek of hulpdiensten blijft voorlopig van kracht.

SpaanseVlag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s