Hotels aangewezen voor onderdak hulpdiensten

NERJA – Op last van de Spaanse regering zijn er 48 hotels aangewezen in Andalucía die in de crisisperiode onderdak bieden aan de diverse hulpdiensten. Deze hotels, waarvan twee in Nerja, zijn dus niét geopend voor het publiek zoals circuleerde op de sociale media.

De aangewezen hotels (door de provinciale overheid in samenspraak met de Andalusische belangenvereniging voor hotels)  bieden gedurende de Corona-crisis onderdak aan onder meer transporteurs, militairen en diverse hulpdiensten.

Nerja welkom 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s