Bibliotheek versoepelt regels

NERJA – De gemeentelijke bibliotheek van Nerja (Biblioteca Municipal) heeft haar regels gedurende de crisistijd versoepeld. Zo zijn de boetes voor het te laat terugbrengen van boeken tijdelijk vervallen en worden er online meer services aangeboden.

De dienst, gepromoot door het Ministerie van Cultuur en Sport met medewerking van het Andalusische Ministerie van Cultuur is beschikbaar op http://andalucia.ebiblio.es . Geleende boeken zijn ook toegankelijk via de eBiblio-app, beschikbaar voor iOS en Android.

Iedereen die een gebruikerskaart heeft van het Red de Bibliotecas Públicas de Andalucía (RBPA) kan de eBiblio Andalucía gebruiken. Als u geen gebruikerskaart heeft, kunt u deze via internet aanvragen met behulp van een digitaal certificaat op het volgende adres: https://ws096.juntadeandalucia.es/tarjetaUsuarioBibliotecas .

Bieb

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s