Nerja in beeld: zaterdag 8 februari

NERJA – Een strakblauwe lucht, temperaturen van circa twintig graden Celsius én de eerste ambachtsmarkt op het Plaza d’España in het centrum van de stad, pal achter het gemeentehuis en in het verlengde van het Balcón de Europa: Nerja op een vroege februaridag rond het middaguur.

De nieuwe en maandelijkse ambachtsmarkt (vanaf nu telkens het tweede weekeinde van elke maand op zaterdag én zondag van 11.00 tot 21.00 uur) van Nerja zag zaterdag 8 februari het levenslicht. Veel inwoners en toeristen maakten gebruik van de fraaie weersomstandigheden om de nieuwe markt van Nerja met een eerste bezoek te verkennen.

Foto’s © NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s