Film Bad Boys for Life te zien in Centro Cultural

NERJA – De Spaanse uitvoering van de Amerikaanse film ‘Bad Boys for Life’ uit 2020 van de regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah is de komende week een aantal keren te zien in het Centro Cultural (te vinden aan de Calle Granada 45 in de binnenstad) van Nerja.

De bijna twee uur durende film is een vervolg op Bad Boys (1995) en Bad Boys II (2003) met hoofdrollen voor Will Smith en Martin Lawrence. Op zondag 9 februari zijn er twee vertoningen gepland, om respectievelijk 19.05 uur en 21.30 uur. Een dag later, maandag 10 februari, zijn er vertoningen voorzien om 19.00 en 21.00 uur.

Nerja CCN Film Bad Boys

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s