Granada CF komt vroege tegentreffer niet te boven

MADRID – Een vroege goal, na amper acht minuten spelen, bleek zaterdagavond beslissend in het voetbalduel tussen Atlético Madrid en het Andalusische Granada CF in de 23ste speelronde voor de Spaanse Primera División. De Argentijnse aanvaller Angel Martín Correa bezorgde zijn club Atlético daarmee de winst in eigen huis.

Middenmoter Granada bood wel dapper tegenstand tegen topclub Atlético in Madrid, maar bleek uiteindelijk toch een maatje te klein om in aanmerking te kunnen komen voor één of drie punten. Wél incasseerde Granada liefst zes gele kaarten.

granada cf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s