Málaga CF niet langs Mirandés

MALAGA – In de Spaanse Segunda División kwam voetbalclub Málaga CF zondagmiddag 26 januari niet langs opponent CD Mirandés. In het eigen stadion La Rosaleda kwam Málaga tot twee keer toe op voorsprong, evenzovele keren kwam Mirandés weer langszij: 2-2.

Málaga nam in de 35ste minuut de leiding via een benutte strafschop door van Adrián González Morales. Tien minuten na de hervatting bracht Marcos André de Sousa zijn ploeg op gelijke hoogte, voordat de Albaniër Armando Sadiku in de 69ste minuut Málaga opnieuw op voorsprong zette. Een doelpunt van Martín Merquelanz Castellamos uit een penalty zorgde elf minuten voor het eindsignaal alsnog voor een puntendeling.

MalagaMirandes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s