Gitaristen Gonzalo en Paul Lockey treden op bij Fitzgerald’s in Nerja

NERJA – Bij Fitzgerald’s Bar, op de hoek van park Verano Azul onder het pand van de SuperSol supermarkt in Nerja , treedt maandagavond 27 januari de gitarist Gonzalo op, een dag later gevolgd door de Britse zanger/gitarist Paul Lockey.

De optredens duren van circa 19.00 uur tot ongeveer 23.00 uur en zijn gratis toegankelijk. Dinsdagmiddag 28 januari kan er bij Fitzgerald’s ook een les worden gevolgd in het line-dancing. Deelname aan deze les kost twee euro per deelnemer per keer (de line-dancing lessen zijn wekelijks en toegankelijk voor alle leeftijden).

Nerja Fitzgeralds 20190415

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s