Arcos de Buenos Aires Tango Show naar Nerja

NERJA – De Arcos de Buenos Aires Tango Show doet vrijdag 24 januari Nerja aan met een spectaculaire tangoshow. De (vernieuwde) show wordt uitgevoerd in het Centro Cultural Villa de Nerja en staat onder leiding van Walter Oscar Tejeda Carranza.

Het aanvangstijdstip van de circa twee uur durende en spectaculaire show is 21.00 uur, toegangsbewijzen kosten 10 euro per persoon en zijn verkrijgbaar aan de kassa’s van het cultureel centrum aan de Calle Granada 45 in het centrum van Nerja. Ook zijn deze vooraf te reserveren via internet: https://entradas.mientrada.net .

Nerja CCN Arcos de Buenos Aires Tango

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s