Vertoning film Ad Astra in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 22 januari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Ad Astra’ van regisseur James Gray vertoond. De Amerikaanse productie uit 2019 is te zien in de originele Engelstalige uitvoering en voorzien van Spaanse ondertiteling.

In deze sciencefictionfilm reist astronaut Roy McBride (Brad Pitt) naar de uithoeken van ons zonnestelsel, in een poging om het mysterie op te lossen dat dreigt het einde van de planeet aarde te betekenen. Tevens is hij daarbij op zoek naar zijn verdwenen vader, die eerder inclusief zijn bemanningsleden verdween tijdens een missie. Hoofdrollen zijn er voor Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Ruth Negga en Donald Sutherland. De vertoning begint om 19.00 uur, duurt  twee uur minuten en de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film Ad Astra

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s