Nederlands bekervoetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas even voor de boulevard van Nerja’s mooiste strand Burriana, zijn deze week veel voetbalwedstrijden in  achtste finales van het toernooi voor de KNVB-beker en de duels in de 24ste speelronde van de Engelse Premier League live te volgen.

Dinsdagavond 21 januari staan er drie wedstrijden op de rol voor de KNVB-beker. Om 18.30 uur speelt TOP Oss tegen AZ, om 20.45 uur gevolgd door de duels Fortuna Sittard-Feyenoord en Eindhoven-Utrecht. Voor de Britse competitie wordt dan onder meer het duel tussen Chelsea en Arsenal (21.15 uur) afgewerkt.

Heracles neemt het op woensdagavond 22 januari (aanvang 18.30 uur) voor de KNVB-beker op tegen Vitesse, Ajax speelt dan om 20.45 uur thuis tegen Spakenburg en Heerenveen treedt op hetzelfde tijdstip in eigen stadion aan tegen de huidige nummer drie van de eredivisie Willem II. In Engeland staan dan onder meer de wedstrijden Leicester City-West Ham United (20.30 uur) en Manchester United-Burnley (21.15 uur) op de rol. Voor de Copa del Rey in Spanje werkt Granada CF vanaf 21.00 uur een uitwedstrijd af tegen CF Badelona uit de Segunda División B.

De laatste twee duels in de achtste finales voor de Nederlandse beker zijn op donderdag 23 januari, als IJsselmeervogels het in Spakenburg opneemt tegen Go Ahead Eagles (18.30 uur). Om 20.45 uur die avond spelen NAC en PSV in Breda hun achtste finale-duel, in Engeland treffen de ploegen van Wolverhampton Wanderers en Liverpool elkaar om 21.00 uur.

KNVB Beker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s