Data voor achtste Ruta de la Tapa Nerja vastgesteld

NERJA – De lokale winkeliersvereniging AEN heeft de data voor de achtste Ruta de la Tapa in Nerja vastgesteld. Dit jaar is het mogelijk om van woensdag 15 april tot en met donderdag 14 mei de route langs de circa 25 deelnemende tapasbars door Nerja te voltooien.

Elke deelnemende bar serveert daarbij een eigen specialiteit, na afloop van de Ruta de la Tapa wordt traditioneel de tapasbar met de meeste stemmen van de deelnemers als beste gekozen. Deelnemers krijgen een routeboekje bij één van de deelnemende horecabedrijven en komen bij voltooiing van de route zelf ook in aanmerking voor prijzen.

Vorig jaar namen 24 etablissementen in Nerja deel aan de jaarlijkse Ruta de la Tapa, waarbij een tapa met een drankje bij de deelnemende bedrijven voor 1,80 euro werd geserveerd. De prijs voor 2020 én de lijst met deelnemende bars/restaurants wordt binnenkort bekend  gemaakt.

Tapas01

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s