Expositie ‘Versus’ te zien in Sala Municipal de Exposiciones

NERJA – In de Sala Municipal de Exposiones van Nerja is tot en met zondag 26 januari de tentoonstelling ‘Versus’ te zien. De expositie bestaat uit werken van schilders en beeldhouwers die allen afkomstig zijn uit de provincie Málaga.

De Sala Municipal de Exposiciones is te vinden even boven het postkantoor aan de Calle Cristo (officieel Calle Almirante Ferrándiz geheten) in de binnenstad en is gedurende de expositie dagelijks geopend van 11.00 tot 14.00 uur en van 17.30 tot 21.00 uur in de avonduren.

Nerja Expo Versus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s