Film ‘McKellen: Playing the Part’ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 12 januari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘McKellen, Playing the Part’ van regisseur Joe Stephenson vertoond. Deze Britse productie uit 2017 is te zien in de originele (Engelstalige) versie.

De anderhalf uur durende film is gebaseerd op het leven en werk van de Engelse acteur Sir Ian McKellen, Hoofdrollen zijn er voor Ian McKellen, Frances Barber, Adam Brown en Scott Chambers. De voorstelling begint om 17.00 uur, de entreeprijs bedraagt zes euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film McKellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s