Flamencomuziek met Fernando Delpaso in bar El Molino

NERJA – In een van de oudste barretjes van Nerja, El Molino aan de Calle San José in de binnenstad, staat op zowel vrijdagavond 10 januari als zaterdagavond 11 januari een avond vol flamencomuziek op het programma.

De lokaal vermaarde flamenco-artiest Fernando Delpaso treedt dan op vanaf circa 21.30 uur. Bar El Molino is bekend vanwege de centrale rol in de, in Spanje vermaarde, tv-serie ‘Verano Azul’. De bar is te vinden aan de Calle San José, die de twee belangrijkste winkelstraten van Nerja (Calle Pintada en Calle Cristo) met elkaar verbindt.

Nerja Molino 202001

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s