Data Weekend Beach Festival Torre del Mar

TORRE DEL MAR – De veertiende editie van het Weekend Beach Festival in Torre del Mar wordt dit jaar gehouden van woensdag 1 tot en met zaterdag 4 juli. Tijdens het vierdaagse festival betreden meer dan zestig artiesten en bands het podium.

Kaarten voor het evenement zijn momenteel al beschikbaar maar worden duurder naar gelang het festival dichterbij komt. Een vierdaagse pas kost momenteel 60 euro. Informatie over de artiesten en toegangskaarten is te vinden op de website  http://www.weekendbeach.es .

Bezoekers van dit muziekfestijn kunnen kamperen op een speciale festivalcamping aan het strand van Torre del Mar, die tot en met zondag 5 juli is geopend (kaarten inclusief toegang het festival 75 euro).

Torre del Mar Weekendbeachfestival 2020

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s