Ook Hoornse voetbalcub Always Forward kiest voor trainingsstage in Nerja

NERJA – In navolging van VV Melissant kiest ook de Hoornse voetbalclub Always Forward (ook wel Afza1 genoemd) in de winterstop wederom voor een korte trainingsstage in Nerja en omgeving.

De selectie arriveert samen met de technische staf op vrijdag 10 januari voor een pittige vierdaagse trainingsstage onder de Spaanse zon aan de Costa del Sol. De club komt uit in de vierde klasse A van het district West I. In die competitie voert Always Forward een pittige strijd voor de titel met concurrenten De Foresters en SDOB. Deze drie teams verzamelden in de eerste competitiehelft tot nog toe 31 punten en hebben daarmee een straatlengte voorsprong op de andere clubs in deze klasse.

Tijdens het trainingskamp staat een oefenwedstrijd in Nerja op het programma tegen de andere vierdeklasser VV Melissant (district West II, vierde klasse I) die dan in Nerja op trainingskamp is. Dit duel staat gepland op zaterdag 11 januari (aanvang 16.00 uur) in het atletiek- en voetbalstadion Estadio Deportivo Enrique López Cuenca aan de N-340 in Nerja.

Nerja Afza1 Fuego

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s