VV Melissant houdt wederom trainingskamp in Nerja

NERJA – De selectie van voetbalclub VV Melissant houdt vanaf 9 januari voor het negende jaar op rij een trainingskamp in Nerja. De voetballers van trainer Petry Hoofdman komen donderdag 9 januari aan voor een korte trainingsweek, op dinsdag 14 januari reist de groep selectiespelers en begeleidende staf, 24 personen) terug naar Nederland.

De groep heeft daarbij hotel Nerja Club als uitvalsbasis. Melissant bivakkeert momenteel op de elfde plaats in de vierde klasse I van het zaterdagvoetbal in het district West II en hervat de competitie op zaterdag 1 februari met een uitwedstrijd tegen Rockanje.

De Nederlands/Spaanse bar El Fuego in Nerja is één van de hoofdsponsors van de oranje/zwarte formatie.

Melissant

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s