Droge jaarwisseling en zonnige nieuwjaarsdag in Nerja

NERJA – De kustplaats Nerja gaat een droge en relatief warme jaarwisseling tegemoet. Ook de vooruitzichten voor de eerste dag van 2020 zijn goed: een dag met volop zon, weinig wind en een gemiddelde dagtemperatuur van 16 graden Celsius is voor woensdag 1 januari voorzien door de meteorologen van het Spaanse weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología).

Die vooruitzichten zijn ook van kracht voor het restant van deze week, al wordt er in het weekeinde wat meer bewolking verwacht en zal het iets frisser qua temperatuur worden als de wind op zondag 5 januari volgens de verwachtingen van Aemet wat in kracht toeneemt.

Weer20191231

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s