Bustrip vanuit Nerja naar Caminito del Rey

NERJA – Voor 45 euro per persoon geheel georganiseerd de befaamde Caminito del Rey lopen, inclusief busreis vanuit Nerja, toegang tot het ‘Koningspad’ én een gids: dat kan op zondag 24 november. Viajes Turisticos heeft voor die dag een busreis georganiseerd naar de Caminito del Rey, met vertrek om 08.00 uur vanuit Nerja.

De deelnamekosten zijn 45 euro voor volwassenen en 40 euro voor kinderen. Inschrijven kan bij het kantoor van Viajes Turisticos aan de Plaza de Ermita 8 in Nerja of via email: info@viajesturisticos.es, telefonisch via het nummer (0034) 952 524 342.

Nerja Caminito del Rey

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s