Hardloopevenement Milla de Navidad Nerja

NERJA – De 35e editie van de hardloopwedstrijd Milla Urbana de Navidad/Memorial Miguel Prados Ruiz wordt op zaterdag 14 december afgewerkt door de straten van Nerja. De wedstrijden zijn onderverdeeld in liefst zestien categorieën (van de jongste jeugd tot veteranen en weer onderverdeeld in mannen en vrouwen), het eerste startschot zal klinken rond 16.30 uur.

Die start vindt plaats op het Balcón de Europa. Het parcours kent voor de seniorencategorieën een lengte van 1.609 meter, de jeugd heeft een aangepast parcours over 500 meter. Inschrijven kan tot en met vrijdag 13 december (deadline: 14.00 uur, de inschrijvingskosten zijn drie euro voor volwassen, twee euro voor de jeugd). Inschrijven kan via de website www.nerjaatletismo.com .

Nerja Mlila de Navidad 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s