Voetbalinterland Nederland-Estland in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalinterland tussen Nederland en Estland, in de race om plaatsing voor het Europees kampioenschap 2020, is dinsdagavond 19 november in Nerja onder meer te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas even voor de boulevard van Playa Burriana.

De wedstrijd is live te volgen (met Nederlandstalig commentaar) via één van de grote tv-schermen, de wedstrijd begint om 20.45 uur. Duitsland gaat aan de leiding in deze poule C met achttien punten uit zeven wedstrijden, Nederland volgt met zestien punten. Estland is hekkensluiter in deze poule met één punt uit zeven wedstrijden.

De eerste twee plaatsen zich voor het Europees kampioenschap, dat van 12 juni tot een met 12 juli 2020 wordt gehouden in twaalf Europese landen. De finale wordt op 12 juli gespeeld in het Wembley-stadion van het Engelse Londen.

Fuego wk 2014 cjili

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s