Film ‘Final Portrait’ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdagavond 6 november in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Final Portrait’ van de regisseur Stanley Tucci vertoond.

De Amerikaaans/Britse productie uit 2017 is te zien in de originele (Engelstalige) uitvoering en voorzien van Spaanse ondertiteling. De hoofdrollen worden vertolkt door Geoffrey Rush, Armie Hammer, James Faulkner en Clémence Poésy. De film begint om 19.00 uur en duurt anderhalf uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie) .

Nerja CCN Film Final Portrait

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s