Festival Internacional de Jazz in Málaga

MALAGA – De 33e editie van het Festival Internacional de Jazz Málaga wordt van dinsdag 5 tot en met maandag 11 november gehouden met het Teatro Cervantes van Málaga als centraal punt, daarnaast zijn er optredens op diverse locaties zoals parken en pleinen in de kustplaats.

Toegangskaarten variëren in prijs, afhankelijk van de gekozen locatie en de artiest(en), van 9 tot 36 euro per ticket. Meer info over het programma en het reserveren van toegangskaarten is te vinden op de website https://www.teatrocervantes.com .

Malaga Jazzfestival 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s