Granada CF in slotminuut onderuit

GRANADA – Voetbalclub Granada CF is er zondagavond 3 november in eigen huis niet in geslaagd de hoge positie in de Spaanse Primera Divisón vast te houden. De Andalusische formatie ging uiteindelijk met 1-2 onderuit tegen het bezoekende Real Sociedad en zakte van de tweede naar de zesde plaats op de ranglijst na twaalf competitieronden.

Real Sociedad nam na 21 minuten spelen de leiding via Cristian Portugués Manzanera (ook wel ‘Portu’ genoemd), die op aangeven van Mikel Oyarzabal de 0-1 binnen werkte. Granada kwam tien minuten voor rust langszij  dankzij een treffer van middenvelder Álvaro Vadillo. Een minuut voor tijd ging het alsnog mis voor Granada, toen Portugués Manzanera zijn tweede treffer van de avond liet noteren: 1-2.

Granada Stadion2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s