Nazomer-weer houdt aan rond Nerja

NERJA – Na een warme laatste week van oktober weet de zomer ook in de eerste week van november nog van geen wijken rond Nerja. Hoewel iets minder warm dan afgelopen week, gaat het kwik dagelijks nog ruim boven de grens van 20 graden Celsius. Dit verwacht de meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in haar meest recente voorspellingen.

Op zaterdag 2 november bestaat er wél de gehele dag kans op het vallen van een regenbui(tje) bij een matige tot af en toe krachtige wind en temperaturen rond de 24 graden. Die regenkans neemt op zondag 3 november vrijwel volledig af, wél neemt de wind dan in kracht nog verder toe. Voor maandag tot en met vrijdag is de verwachting dat de zon opnieuw de overhand neemt terwijl er sprake blijft van een matige tot af en toe krachtige wind.

Weer20191102

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s