Nieuwe nederlaag voor Málaga CF

MALAGA – Voetbalclub Málaga CF ging vrijdagavond 1 november in de laatste tien minuten onderuit in het stadion El Torelin van tegenstander Ponferradina. Na twee overwinningen op rij leek Málaga lange tijd op weg om minimaal één punt over te houden aan de uitwedstrijd tegen Ponferradina, maar de Braziliaan Yuri de Souza Fonseca besliste daar negen minuten voor tijd anders over: 1-0.

Mede door deze nieuwe tegenvaller zakte Málaga op de ranglijst van de Segunda División naar een schamele zeventiende plaats. Zondag 10 november speelt de voormalige topclub in het eigen stadion La Rosaleda van Málaga tegen Fuenlabrada (aanvang 18.00 uur).

Malaga fans vreugde verdriet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s