Nieuwe expositie in Museo Carmen Thyssen van Málaga

MALAGA – Het museum Museo Carmen Thyssen in Málaga huisvest tot 1 maart 2020 de expositie ‘Fantasía Árabe, Pintura orientalista en España (1850-1900)’. De tentoonstelling in het museum aan de Calle Compañia 10 bestaat uit meer dan tachtig werken.

Het Museo Carmen Thijssen is wekelijks geopend van dinsdag tot en met zondag (gesloten op maandagen) van 10.00 tot 20.00 uur. De entreeprijs is tien euro per persoon voor volwassenen, meer informatie is te vinden op de website van het museum: https://www.carmenthyssenmalaga.org

Malaga Carmen Thijssen expo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s