Optreden Lee Townsend bij Hotel Villa Flamenca Nerja

NERJA – De Britse zanger/gitarist Lee Townsend treedt vrijdagavond 1 november op bij Hotel Villa Flamenca in Nerja. Het optreden in Villa Flamenca (aan de Calle Andalucía 1) begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur.

Townsend is een  bekend artiest in de regio rond Nerja en maakt deel uit van meerdere bands terwijl hij daarnaast veel optreedt als solo-artiest. Het optreden van Townsend bij Villa Flamenca is gratis toegankelijk. Het optreden wordt in de maand november wekelijks herhaald op de vrijdagavonden.

Nerja Hotel Villa Flamenca Towsend 20191101

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s