Film Yesterday in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 27 oktober in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Yesterday’ van de regisseur Danny Boyle vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 2019 is te zien in de originele Engelstalige uitvoering en voorzien van Spaanse ondertiteling.

De romantische komedie volgt het leven van een ploeterende muzikant, die van de ene op de andere dag plotseling de enige persoon op de wereld is die zich het bestaan en de muziek van de band The Beatles kan herinneren. Hoofdrollen zijn er voor Himesh Patel en Lily James. De vertoning begint om 17.00 uur, duurt een kleine twee uur en de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film Yesterday

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s