Opnieuw winst voor Málaga CF

MALAGA – Voetbalclub Málaga CF heeft zaterdagavond 26 oktober de tweede wedstrijd op rij gewonnen in de competitie voor de Spaanse Segunda División. In het La Rosaleda-stadion van Málaga werd Real Oviedo met 2-1 geklopt in de dertiende competitieronde.

Antonio Cortés Heredia (ook bekend onder de naam ‘Antoñin’) zette de blauw-witte formatie tien minuten na rust op een 1-0 voorsprong, Adrián González schoot acht minuten later uit een strafschop de tweede treffer binnen. De Senegalees Ibrahima Baldé deed namens de bezoekers zes minuten voor tijd nog wat terug (2-1), maar ondanks zeven minuten extra blessuretijd kwam Real Oviedo niet meer langszij en trok Málaga de winst over de streep.

Malaga fans vreugde verdriet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s