Voetbalklassieker tussen Ajax en Feyenoord in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Bij de de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana in Nerja) is zondagmiddag 27 oktober de voetbalklassieker tussen Ajax en Feyenoord te zien. De voetbalwedstrijden uit de elfde speelronde van de Nederlandse Eredivisie zijn daar grotendeels live te volgen De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen.

Uit dit aanbod wordt qua uitzending op de speeldag zelf een keuze gemaakt, vaak is het ook mogelijk om op verzoek een bepaalde wedstrijd te volgen. Zondagmiddag 27 oktober speelt PSV een uitwedstrijd tegen AZ Alkmaar (aanvang 14.30 uur). Om 16.45 uur staat dan de voetbalklassieker tussen Ajax en Feyenoord op de rol, welke dit keer wordt afgewerkt in Amsterdam.

Te zien bij El Fuego zijn dit weekeinde ook voetbalwedstrijden uit de Britse, Belgische, Duitse en Spaanse voetbalcompetities.

AjaxFeyenoord

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s