Vijfde editie ‘Oktoberfest’ bij Cochran’s in Nerja

NERJA – De kermis is koud afgelopen of Nerja maakt zich alweer op voor een nieuw feest. Dit weekeinde wordt op het terrein van Cochran’s Pub, in het straatje direct naast het Balcón de Europa, de vijfde editie van het ‘Oktoberfest’ gevierd.

Dit feest is gebaseerd op de befaamde Duitse Oktoberfesten, waarbij bier centraal staat. De activiteiten beginnen zowel op zaterdag als zondag rond het middaguur, hoogtepunt is het optreden op zondag 27 oktober (aanvang 15.00 uur) van de lokale en mateloos populaire band Proyecto Mandarina.

Nerja Cochrans Oktoberfest 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s