Feria in Algarrobo

ALGARROBO – In de kustplaats Algarrobo staat van donderdag 1 tot en met zondag 4 augustus het jaarlijkse Feria op de rol. Het dorpsfeest wordt donderdagavond rond 22.00 uur geopend met een dansshow op het ‘Recinto Ferial’, het feestterrein in de kustplaats.

Vrijdag beginnen de feestelijkheden rond 10.00 uur in de ochtend, op zaterdag en zondag is de opening rond het middaguur. Gedurende het Feria staat de dag in het teken van talloze activiteiten voor kinderen, de avond en nacht staan bol van optredens en dansshows.

Algarrobo Feria 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s