Jaarlijks dorpsfeest Los Romanes

LOS ROMANES – Het dorp Los Romanes, behorend tot de gemeente La Viñuela en te vinden naast het meer van Viñuela, viert van woensdag 14 tot en met zaterdag 17 augustus het jaarlijkse dorpsfeest ter ere van de beschermheilige Ntra. Sra. Virgin la Milagrosa.

Dit ‘Feria Los Romanes’ kent woensdag 14 augustus overdag een aantal offciële handelingen, waarna in de avonduren het feest losbarst met het  ‘XVIII Festival de Flamenco’. Tijdens het feria  zijn er op diverse plaatsen in Los Romanes optredens van muziek- en dansgroepen.

Los Romanes Feria 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s